Hirdetés

2023.05.26. 16:08

Az Erste Hand Kft. élen jár a BMW-k szervizelésében és értékesítésében

PR-cikk

A kiskunfélegyházi Erste Hand Kft. alapító tulajdonosa, Szász Gábor több, mint két évtizede foglalkozik elhivatottan BMW-kel. A cég nevét ma már nem csak Kiskunfélegyházán, de országosan, sőt külföldön is jól ismerik.

A szerviz szakemberei olyan saját fejlesztésű szerszámot alkalmaznak a munkájuk során, amellyel az autótípus egyes jellemzői hibáit orvosolják. Egyedülálló fejlesztésüknek gyorsan híre ment a BMW-t használók körében, ezért Európa számos országából keresik fel a szerelőműhelyt a kiskunfélegyházi Ipari Parkban. 

Szász Gábor, a társaság ügyvezetője 22 éve tette le a voksát BMW mellett. Az elmúlt több mint két évtized alatt több ezer BMW-t értékesített. Megelégedett ügyfelei, partnerei ösztönözték arra, hogy vállalkozását folyamatosan fejlessze, tevékenységét lépésről-lépésre bővítse. Így hozta létre 2015-ben saját BMW szervizét, amely kezdetben egy alkalmazottal működött, aki az értékesítésre szánt autókat vizsgálta át és szervizelte, ha szükséges volt. Az elmúlt évek alatt a cég tizenhat fősre bővült. A nyolc autószerelő nyolc szerelőálláson fogadja a BMW-ket. Ezáltal szinte várólista nélkül vállalják a meghibásodott járművek szervizelését. Ugyanakkor a szakszervizben – alkalmazkodva az igényekhez – ma már nem csak BMW-ket, hanem más típusú járműveket is fogadnak. Büszkék arra, hogy szervizüket professzionális, megoldásfókuszú és családias műhelyként tartják számon, ahova az évek múltán is örömmel térnek vissza a BMW tulajdonosok.

 

Az Erste Hand Kft. saját járműkereskedéssel is rendelkezik. A Reform Autókereskedésben nem csak BMW-kel foglalkoznak, mintegy 120 kiváló állapotú belföldi és külföldi jármű közül választhatnak a vásárlók. Az Erste Hand Kft.-nél vásárolt járművek nagy előnye, hogy a társaság szavatolja azok tökéletes műszaki felkészítését. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy a kiválasztott személyautót a szakszerviz szakemberei előzetesen átnézték, és ha műszaki problémát találtak, azt ki is javították. 

Szász Gábor terveikről elmondta, a környezettudatosság jegyében a jövőben még nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni az elektromos autók értékesítésére. Tavaly több mint száz környezetbarát járművet értékesítettek, így a hazai autókereskedések meghatározó tényezőjévé váltak ezen a területen is. Ezt a szemléletet folytatva építették ki idén azt a napelemes rendszert, amellyel szinte maximális mértékben biztosítják a szerviz és az iroda energiaigényét. Az így megtakarított pénzt a munkatársak béremelésére és a szolgáltatások bővítésére tudja fordítani a társaság. 

A BMW szakszerviz és kereskedés széleskörű szolgáltatásairól további információkat az www.erstehand.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában