Hirdetés

2022.06.08. 23:00

Megáll az ész! Még ide is felmásztak az ablakosok – Toronymagasan bizonyított a Dél-Plast

Látta már a felújított Maty-éri VIP-céltornyot? Profi munka. A négyszintes, összesen 600 négyzetméteres épület nyílászárói a szegedi Dél-Plast Zrt. gyártósorán készültek.

PR-cikk

Persze úgy könnyű nagyot alkotni, ha a régió legmodernebb automata gépsorával valósul meg a gyártás, ráadásul új, saját csarnokban! – legyint most a tájékozott olvasó. Csakhogy ez még a „Nagy Fejlesztés” előtt történt!

Mari Péter, a Dél-Plast Zrt. vezérigazgatója ugyanis a tavalyi év végén négy olyan új gépet állított csatasorba, amely a gyártás első fázisától, a szabászattól majdnem az utolsóig, a kész tokok beüvegezéséig viszi végig a gyártási folyamatot. Ezzel alaposan felpörgette az eseményeket algyői üzemében.

Nézze meg a videót, amely röviden, tömören mutatja be mindezt:


Miért jó ez Önnek?

Mert a gyártási idő jócskán lecsökkent, így a Dél-Plast Zrt. megduplázott kapacitással dolgozik, így több megrendelést is tud teljesíteni akár ugyanarra a határidőre. Amit eddig 2-3 gép végzett – jelentős humánmunkaerő-igénnyel –, most egyetlen géppel valósul meg, jóval kevesebb ember bevonásával. Tehát akár lakossági, akár közületi megrendelésből fut be nagy mennyiség a bajai úti bemutatóteremhez, a cég gyorsan megbirkózik a feladattal.

– Az első negyedéves adatokból tisztán látszik, megérte a beruházás: 40 százalékos növekedést igazolnak a számok. Ez pedig a lakosság egyre szélesebb megrendelői rétegének belénk vetett bizalmát is mutatja – mondta el Mari Péter, hozzátéve, annak ellenére, hogy a Dél-Plast Zrt. a régió legnagyobb gyártójaként egyedüliként kínál magas minőségű, német alapanyagokból készült REHAU termékeket, és e luxuskategóriájú nyílászárók elérhető árakon jutnak el megrendelőihez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában