Hirdetés

2022.05.20. 23:50

Új helyre költözött a kecskeméti Szatmári!

Tágasabb üzlettérben, modernebb környezetben várja régi és új vásárlóit a kecskeméti Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szakáruház. Az új Izsáki úti szaküzletben továbbra is kedvező árak, szakszerű tanácsadás, udvarias kiszolgálás és gazdag árukínálat fogadja a betérőket. Ráadásul a vásárlást nyitási kedvezmények teszik még vonzóbbá.

A Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szakáruház egy országos lánc tagja, 2014 óta van jelen Kecskeméten. A növekvő forgalomra reagálva a Bethlen körútról új, nagyobb helyre költöztették május elején az üzletet.

Az Izsáki út és a Vízmű utca, Könyves Kálmán körút kereszteződésében lévő egykori autószalonban alakították ki a reprezentatív üzletet, mely látványos fürdőszoba-bemutatóteremmel is bővült, és immár két szinten fogadja a vásárlókat.

A Szatmári név országszerte elismert a szakmában, kis- és nagykereskedelmi vásárlók körében egyaránt. Szatmári Zoltán közel 30 éve alapította meg saját cégét, mely azóta is családi vállalkozásként működik, és 100% magyar tulajdonban maradt.

Szatmári Zoltán maga is szakember volt, a rendszerváltás idején saját bőrén tapasztalta, hogy vagy nincs áru, vagy csak silány minőségű termékeket tud vásárolni munkájához. Ez adta számára az ötletet, hogy saját áruházat hozzon létre. A sikertörténete egy kis garázsból indult útjára.

A kezdetektől arra törekedett csapatával, hogy megoldást nyújtsanak annak, aki építkezik, aki felújít, és annak is, aki szerel. Mindezt alacsony áron és jó minőségben. Cégpolitikájuk sikeres. Ennek köszönhetően az évtizedek alatt az ország számos településén nyitottak új üzletet, mára több mint negyven várja a vásárlókat. Hamarosan Budapesten nyílik meg a 42., mellyel a fővárosban és vonzáskörzetében ezzel együtt összesen már hét
Szatmári lesz.

A profil is bővült, kezdetben csak épületgépészethez kínáltak alapanyagokat, később, 2005-től fürdőszobához szükséges szaniterekkel, burkolatokkal és szerelvényekkel vált teljessé a kínálat. 2016-ban pedig több üzletben megkezdték az alapvető építőanyagok forgalmazását is. A fejlesztések folyamatosak, a jászberényi raktárt 2019-ben egy automata raktárral bővítették, ahol ma már robotokkal készítik össze a rendelt tételeket.

Az üzletlánc kis- és nagykereskedelmi partnereket egyaránt kiszolgál, valamint nagyobb projektekhez, beruházásokhoz is szállít anyagokat. A cég munkatársai jól felkészültek, minden téren szakszerű tanácsokat adnak, legyen az energiatakarékos és költséghatékony készülék, gépészeti alapanyag vagy éppen fürdőszobához szükséges burkolat, szaniter.

Tekintse meg az új kecskeméti üzletet, vagy ismerje meg a cég webshopját!

Szatmári Épületgépészeti
és Fürdőszoba Szakáruház
Kecskemét, Izsáki út 20.
Tel.: +36 76 815 690
www.szatmari.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában