Járvány

2020.04.20. 15:13

Megtagadná a járványügyi segítséget a külhoni magyaroktól Karácsony Gergely párttársa

Szabó Tímea, a Karácsony Gergely vezette Párbeszéd frakcióvezetője az Országgyűlésben azért bírálta a kormányt, hogy pár ezer maszkkal segíti a határon túli magyar közösségeket. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára botrányosnak nevezte a kijelentést.

Budapest, 2016. janur 10. Szab Tmea, a Prbeszd Magyarorszgrt (PM) jravlasztott trselnke, a prt elnksgnek tagja beszl (j), mellette Karcsony Gergely, a PM jravlasztott trselnke, a prt elnksgi tagja a PM tisztjt kongresszusa utni sajttjkoztatn a budapesti K11 Mvszeti s Kulturlis Kzpontban 2016. janur 10-n. MTI Fot: Mth Zoltn

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Karácsony Gergely pártjának parlamenti frakcióvezetője, Szabó Tímea arról beszélt napirend előtt az Országgyűlésben, hogy a kormány miért adott több ezer maszkot a határon túli magyar közösségeknek, mert azokat itthon kellene felhasználni – számolt be az Origo.

Ezt követően a kormánypárti képviselők megtapsolták a kormány azon lépését, hogy a határon túli magyaroknak is juttattak védőeszközöket – írja a portál.

Botrány, hogy a Párbeszéd meg akarja tagadni a határon túli magyaroktól a segítséget – idézte a lap Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára reakcióját.

Borítókép: Szabó Tímea és Karácsony Gergely a Párbeszéd Magyarországért (PM) újraválasztott társelnökeként 2016. január 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában