Kapcsolat

2024.03.23. 11:16

Rendőrségi jegyzőkönyv bizonyítja, hogy Varga Judit félt a volt férjétől

A kríziskommunikációs szakértő egyértelműen fogalmazott a Magyar Péterről.

MW

Varga Judit és Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én

Forrás: MTI

Fotó: Veres Nándor

Hétfő este a HVG ismertette azt a rendőrségi jegyzőkönyvet, amely Magyar Péter és Varga Judit vitája kapcsán készült. Magyar Péter még aznap este igyekezett megkérdőjelezni felesége szavahihetőségét, és erős kommunikációs támadást indított ellene – írja a Magyar Nemzet.

A következő napokban a lap cikksorozatában részletesen elemezi, mit lehet tudni eddig Varga Judit és Magyar Péter 2020. december 29-én lezajlott családi vitájáról.

A Magyar Nemzet szombati írásában a HVG cikkéből idéz, mert a lapnak nincs birtokában a jelentés. A történetet ott érdemes kezdeni: azon a téli napon Varga Judit kérte, hogy a védelmét ellátó rendőr „menjen el vele a lakásukhoz, így lehetett tanúja a pár egyre hangosabb szóváltásának”. Tehát Varga Juditnak oka lehetett félni, azt akarta, hogy legyen tanú, és ne legyen kettesben Magyarral. „A rendőr saját állítása szerint úgy érzékelte, Varga láthatóan félt, és a jelenlétük nélkül kiszolgáltatott helyzetben lett volna.”

Perlaky-Papp József kríziskommunikációs szakértő pénteken este a Hír TV-ben Magyar Péter kapcsán arról beszélt, hogy

Varga Judit is posztolt egy sokat sejtető kisfilmet a kapcsolati erőszakról. És ha ez a kapcsolati erőszak, ez valóban megformálódik és bizonyító erejűen a nyilvánosság elé tárul, akkor az gyakorlatilag minden közéleti szerepvállalását tönkreteheti. Tönkre is fogja tenni. Hogyha ez tényleg valós.

Varga Judit a 444 megkeresésére pénteken először nyilatkozott a Magyar Péterrel való együttélésének időszakáról és az elmúlt hetek történéseiről, egyúttal nyomatékosította, hogy korábbi házassága annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott számára, hogy a továbbiakban a téma megvitatásától határozottan elzárkózik. A volt igazságügyi miniszter reméli, Magyar Péter meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítik arra, hogy a nyilvánosság elé kelljen állnia.

A részletekért kattintson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában