Az igazság órája

2023.08.20. 10:05

Szakértő: nem az ukrajnai háború az utolsó, amely mögé beállt a Soros-birodalom (videó)

Az SZDSZ 2005-ben még kikérte magának, hogy az szavazzon a liberálisokra, aki azt akarja, hogy a tizenéves fia az első szexuális élményét egy szakállas bácsitól szerezze meg.

MW

Ukrán katona egy páncéltörő rakétát tart egy lőállásban a Donyecki területen fekvő Avdijivka környékén 2023. augusztus 18-án

Forrás: MTI/AP

Fotó: Libkos

Mindent elmond a magyar baloldalról, hogy vannak olyan szereplőik, akik kiállnak Kőszeg Ferenc mellett – mondta el Az igazság órájában, a Hír FM közös műsorában Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője. Ismert: az SZDSZ és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója a pedofíliát relativizálta egy napokban megjelent interjúban. A pedofília mentegetése minden oldalról menthetetlen – hangsúlyozta az elemző.

Kifejtette: a liberálisoknál az egyén szabadságának kiterjesztése permanens folyamat, ennek újabb és újabb lépcsőjéhez érkeznek el. Amikor már azt gondolnák a jó érzésű emberek, hogy nincsen lejjebb, akkor sincs megállás, elérkeznek ahhoz a lépcsőhöz, amelyen a pedofília felirat díszeleg. Azt akarják elhitetni, hogy a gyermekmolesztálók csak betegek, ők is áldozatok.

A Soros-birodalom azért teheti meg, hogy forrásokat von ki az Európai Unióból (EU), mert elérték, hogy maga az EU finanszírozza az unión belüli hálózatukat

– hangsúlyozta Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője. Ez az utasításokat ugyanonnan kapja, mint eddig, csak a pénz érkezik majd máshonnan.

A vezető elemző szerint a Soros-alapítványok sokkal direktebb politizálást fognak folytatni a jövőben. Úgy vélte: nem az ukrajnai háború az utolsó, amely mögé teljes mellszélességgel beállt a Soros-birodalom. A Balkánon is rendkívül bizonytalan a helyzet, a Nyilt Társadalom Alapítványok pedig fokozni akarják a jelenlétüket a térségben, a progresszió célja pedig a társadalmak destabilizációja mindenhol a világban.

A műsor itt hallgatható meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában