Túltolja

2022.02.05. 08:26

Márki-Zay Péter még a saját kollégáit is gyalázza (videó)

Minden utólagos magyarázkodásában újabb sértő megjegyzésekkel illeti Márki-Zay Péter azokat, akiket korábban becsmérelt. Jó példa erre a december 12-én a Facebook oldalán közzétett videója, amelyben azt igyekezett bizonygatni, hogy azok a polgármesterek is ostobák, akik tiltakoztak ellene a vidéki embereket sértő mondatai miatt.

A baloldal kormányfőjelöltje a decemberi videóban így fogalmazott:

 

Az első dolog, amire láthatólag tényleg nagyon megvezetett, félrevezetett, félrevezethető polgármesterek egy mozgalmat indítottak azért elég, hogy mondjam, én biztos, hogy nem szállnék be egy ilyen önmegalázó kampányba, mint a vidéki polgármestereket amire megint rávette megalázva őket a Fidesz.

 

Hogy álljanak ki a saját településtáblájukhoz, és mondják azt, hogy szerintük Márki-Zay Péter azt mondta, hogy minden vidéki tudatlan. Ez csak azért izgalmas, mert én egy vidéki polgármester vagyok. Tehát hogyha valaki ezek közül a polgármesterek közül elhitte, hogy én a vidékieket tudatlannak és ostobának tartom, az tényleg tudatlan és ostoba. Az, hogy vannak vidéken tudatlanok és a Fidesz ezekre építi a kampányát, nem azt jelenti, hogy minden vidéki tudatlan. Nyilvánvalóan sem én, sem a legtöbb polgármester nem az " – próbálta magyarázni a korábbi kijelentéseit.

Ismert, hogy

a baloldal miniszterelnök-jelöltje korábban többször nevezte tudatlannak és ostobának a vidéki, falun élő embereket, és azokat is, akik támogatják a rezsicsökentést illetve a Fidesz migrációs politikáját.

Tehát gyakorlatilag a magyar emberek döntő többségét becsmérelte, hiszen a felmérések szerint ezekben a kérdésekben az ország legalább 80 százaléka támogatja a kormányzati lépéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában