Nyereményjáték

2009.07.27. 11:49

Profi csapat dolgozik a nyertes otthonában

Felgyorsultak az események a Petőfi Népe és az Akker Tüzép "Felújítjuk fürdőszobáját" nyereményjátékában.

Rákász Judit

a nyertes otthonában egymásnak adják a kilincset a mesterek: a régi fehér csempe eltűnt a falakról, hamarosan kezdődhet az új burkolat felhelyezése.

Kedden volt a legnagyobb munka: akkor verték le a régi burkolatot, és eltűnt a régi kád, mosdó, wc is. Csütörtökön és pénteken a kőműves munkák következhettek, de péntek délután már a villanyszerelő vehette át a terepet, hogy az új világítási rendszer kialakításához szükséges átalakításokat elvégezze. Néhány nap és az új burkolat is a helyére kerülhet.

Az összefogott munkára szükség is van, hiszen nyertesünk életében hamarosan nagyon fontos esemény következik be: fiatalabbik lánya, Hajni a kilencedik hónapban van.

- Nagyon izgulok, hogy elkészüljön az új fürdőszoba, mire megszületik Hajni kisfia, az ötödik unokám - mondta nyertesünk, Nagy Lászlóné. - Augusztus 12-ére van kiírva, de az orvosa szerint hamarabb is érkezhet, hiszen már fejlett, nagy baba. Remélem, addigra minden rendben lesz. Megszámoltam: harminc zsák sittet vittek el eddig. Amikor a legnagyobb felfordulás volt, bezárkóztam a nagyszobába, hogy ne legyek láb alatt. Aztán amikor kimerészkedtem, és láttam, micsoda nagy munkát végeztek a mesterek, még le is fényképeztem. Már készülök a nagytakarításra, mert bizony egy ilyen munka sok porral, kosszal jár, ez természetes. Az tartja bennem a lelket, hogy néhány nap múlva a Petőfi Népének és az Akker Tüzépnek köszönhetően készen lesz a szép új fürdőszobám.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!