Példamutató

2022.09.03. 06:16

Fogyasztó műtétre akarták küldeni a világsztár feleségét: fantasztikus választ adott

Miután a barátok azt tanácsolták Pierce Brosnan feleségének, Keelynek, csináltasson súlycsökkentő műtétet, a James Bond-színész tökéletes választ adott.

Fotó: JOSH EDELSON / AFP

Pierce Brosnan epikus választ adott, miután néhány barátja felajánlotta feleségének, Keelynek a súlycsökkentő műtétet - írja a Bors.

A 69 éves ír színész állítólag visszavágott a kegyetlen trolloknak. Bevallotta, hogy felesége testének "minden domborulatát szereti".

Pierce állítólag kedves üzenetet küldött a feleségének, miután olyan képek kerültek fel az internetre, ahol Keely súlygyarapodását hangsúlyozták. 

Egy azóta törölt Facebook-bejegyzésben egy nő megosztott két tengerparti felvételt Pierce-ről és Keelyről. Az egyik 30 évvel ezelőtti, a 90-es években készült, míg a másik frissebb. A posztoló megjelölte a férjét és azt írta: "ezek 100%-ban mi vagyunk". A férje válaszolt: "de nem vagyunk ilyen kövérek".

 

Pierce Brosnan erre válaszul azt mondta, imádja felesége minden görbületét. 

"Ő a legszebb nő a szememben. Öt gyönyörű gyermekünk van. Régebben a személye miatt szerettem igazán, nem csak a szépsége miatt, most pedig még jobban szeretem, mert ő a gyermekeim anyja. Nagyon büszke vagyok rá, és mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szeretetére".

Pierce és Keely a 90-es évek óta vannak együtt. Két közös fiuk van, Dylan és Paris, és nemrég ünnepelték házassági évfordulójukat. Augusztus 5-én Pierce felkereste Instagram-oldalát, hogy megosszon egy képet magáról és Keelyről az esküvőjük napján. A feliratban ezt írta: "Boldog évfordulót, szerelmem, @keelyshayebrosnan. Aznap este táncoltunk, és ma is táncolunk. Bármikor megcsinálnám újra."


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!