Elképesztő mire készül

2022.03.15. 06:04

Újabb részletek a tragédiáról: sokkoló dolgot tett Alec Baldwin, miután megölt egy embert

Miután egy véletlen folytán megölte operatőrét, Alec Baldvin vissza akar térni a forgatás helyszínére, hogy befejezze a filmjét.

Alec Baldwin azt akarta, hogy a Rust című westernfilm stábja befejezze a forgatást a végzetes forgatási incidens után, ezzel is tisztelegve a néhai operatőr, Halyna Hutchins előtt. Állítólag azt tervezte, hogy a tragikus körülmények között elhunyt nő férjét, Matthew Hutchinst és 9 éves fiukat támogassa a film nyereségéből. Halyna férje, Matthew beperelte Alec Baldvint és az egész filmstábot, mivel információi szerint időspórolás miatt elkezdték elhagyni a biztonsági óvintézkedések betartását - írja a Bors.

A Times birtokába került beadvány szerint Baldwin csapata azt állítja, hogy a színész szerződése alapján nem vállal anyagi felelősséget a tragédiáért.


Baldwin korábban azt állította, hogy valójában nem ő húzta meg annak a fegyvernek a ravaszát, amely élő lőszereket tartalmazott. Egy érzelmes ABC News-interjúban decemberben azt mondta, hogy  nem érzi magát bűnösnek az eset miatt:

Valaki felelős a történtekért, és nem tudom megmondani, hogy ki az, de tudom, hogy nem én vagyok az.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!