Az évszázad igazolása lenne

2018.07.20. 08:38

A Honvédhoz vagy a Fradihoz szerződik Usain Bolt?

Az ESPN amerikai sporttelevízió értesülé­se szerint amerikai, ausztrál és tö­rök klubok mellett magyar lab­da­rú­gógárda is versenybe szállt a sprinter megszerzéséért. De vajon mi igaz mindebből?

A Bors Online arról ír, hogy az ESPN amerikai sporttelevízió értesülé­se szerint amerikai, ausztrál és tö­rök klubok mellett magyar lab­da­rú­gógárda is versenybe szállt Usain Bolt megszerzéséért. Mint írják, az ausztrál Central Coast Mariners együttese már több hete tárgyal a 31 éves jamaicai rövidtávfutó­val, hogy hozzájuk írja alá első profi fociszerződését, de nem lesz könnyű dolga, ugyanis több helyről keresik.

A portál körkérdést intézett az NB I-es csapatokhoz: tervezik-e a világ leggyorsabb emberét, a nyolcszoros olimpiai bajnok sprintert leigazolni?

A hivatalos válaszok:

Mol Vidi FC: Átigazolási híreket nem szokásunk kommentálni, de most kivételt tehetünk: nem-jön-hoz-zánk-Bolt!

Diósgyőri VTK: Az ilyenkor szokásos sablont mondhatjuk: sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk!

Debreceni VSC: Nem, nem és nem.

Haladás: Minden bizonnyal állíthatjuk, Bolt nem fog a színeinkben pályára lépni.

Bp. Honvéd FC: Igen! Nemsokára kint lesz a honlapunkon! Sőt Ben Johnsonnal is tárgyalunk, ő lesz az erőnléti edzőnk. Már az ESPN-cikk előtt felvettük Bolt ügynökével a kapcsolatot, és felkínáltuk a lehetőséget, hogy ha Ausztrália nem jön össze, mi szívesen várjuk.

Paks: Már csak azért sem jön, mert mi csak ma­gyar játékosokat foglalkoztatunk.

Puskás Akadémia: Hülyeségekre nem válaszolunk.

Kisvárda: Lehetséges? Dehogy! Biztos, hogy nem jön.

Újpest: Az Európa Liga kellős közepén vagyunk. Próbálnánk elviccelni a választ, de nagy a felfordulás. Úgyhogy ezt most nem kommentáljuk.

Mezőkövesd: Ha médiareklámot akarnánk csinálni, azt mondanánk, igen. De sajnos nem.

MTK: Gyors szélsőkből jól állunk. Kulcsár Tamás sebességéről például közel 36 évesen is legendák keringenek. Lehet, hogy Bolt picit fiatalabb, és valamivel gyorsabb is, Tamásnak ellenben van 44 első osztályú gólja.

Ferencváros: – (A Bors feltételezése szerint a Fradi EL-szereplése miatt nem kaptak választ. Mint írják, ugyanakkor a fentiek alapján látható, jól a kasszába kellene nyúlniuk, mivel a Honvéd is csábítja Boltot.)

Borítókép: Usain Bolt. Forrás: AFP / Thomas Samson

Ezek is érdekelhetik