Kultúra

2012.09.04. 17:56

Magor lett a harmadik legjobb rapénekes

Fiatal raptehetségek versengtek a napokban a fővárosban megrendezett rapversenyen, ahol dunavecsei siker is született.

Sebestyén Hajnalka

A Disney Csatorna az Animal Cannibals együttműködésével augusztusban hirdetette meg Love Jam néven 8-16 éves fiatalok számára dalszövegíró pályázatát és rapversenyét. A verseny két fordulóból állt: az első fordulóban online videó-, vagy hangfelvétel formájában várták a pályázatokat.

Előnyt jelentett az értékelésnél, ha a dalszövegben az előre megadott három szót is felhasználták: boszorkány, tévé, Facebook. A legjobb pályázatokat beküldők augusztus végén az Animal Cannibals előtt bizonyíthatták tehetségüket.

– Jó volt látni, hogy van színvonalas utánpótlás! 2012 Magyarországon a hip hop feltámadásának az éve. Bízom benne, hogy a következő 50 év pedig a magyar rap virágzásáé lesz! A hip hop egy nagyon szimpatikus műfaj, érdemes mindenkinek mélyebben beleásnia magát! – mondta Ricsipí és Qka MC a versenyt követően.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Dankó Magor a díjkiosztó után
[/caption]

A döntőt végül a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Raduly Bence nyerte, második lett a budapesti 12 éves Fehér Tibor, a harmadik pedig a dunavecsei Dankó Magor. – Mindenképp tovább fogok rappelni, szeretném fejleszteni magam. Az, hogy harmadik helyen végeztem egy ilyen zsűri előtt még több erőt adott, hogy folytassam, mert érzem, hogy van bennem valami – nyilatkozta a dunavecsei srác.

Sebestyén Hajnalka Dankó Magor a díjkiosztó után -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!