Kultúra

2012.02.05. 13:24

Báloztak a jogászok

Jogászbál zárta ebben az évben is a Magyar Jogász Egylet (MJE) Bács-Kiskun Megyei Szervezete, a Kecskeméti Törvényszék, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség és a Bács-Kiskun megyei Ügyvédi Kamara pénteken kezdődött Jogásznapját.

N. N. M.

A Három Gúnár Rendezvényházban szombat este kezdődött és vasárnap hajnalig tartó elegáns társasági esemény házigazdái dr. Bodóczky László, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság nyugalmazott elnöke, és az MJE megyei szervezetének elnöke, valamint dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék elnöke és az MJE megyei szervezetének titkára voltak.

A kecskeméti báli szezon egyik legrangosabb eseménye – aminek megrendezését szerencsére nem zavarta meg az erős havazás - közönsége között elsősorban bírák, ügyészek, ügyvédek és hozzátartozóik mulattak, de voltak a vendégseregben politikusok, vállalkozók és újságírók is.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Idén is nagyon jó volt a hangulat a jogászbálon
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!