Kultúra

2009.10.15. 11:05

Szavazzon a 2009. évi jelöltekre!

A VOSZ megyei szervezete által alapított Bács-Kiskun Megyei Prima Díj jelöltjeire november 16-ig lehet voksolni. Ezúttal Pál Attila színművészt, a Magyar Színház-és Filmművészet kategória jelöltjét ismerhetik meg olvasóink.

baon.hu

Pál Attila több mint húsz éve vezető színésze a kecskeméti Katona József Színház társulatának. Sok nagysikerű operettben lépett fel mint táncos-komikus, az utóbbi időben pedig egyre több prózai szerepet is játszik.

Minden műfajban - legyen az operett, színmű, bűnügyi társasjáték vagy gyermekelőadás -, teljes művészi alázattal adja tehetségét. Kecskeméten és Bács-Kiskun megye számos településén jól ismeri és szereti őt a közönség, hiszen a színházon kívül gyakran lép fel különböző rendezvényeken, esteken. Szívesen vállal fellépést, szervezési feladatokat jótékonysági rendezvényeken is.[caption id="" align="alignleft" width="334"] Pál Attila színművész
[/caption]

Fontosabb szerepei: Furcsa pár (Jesus Costazuela), Holdvilág és utasa (Pataki Zoltán), A padlás (Barrabás, B., Révész), Hajmeresztő (Edward Lawrence, régiségkereskedő), Alkésztisz (Apollón), Úri muri (Gosztonyi Bandi), Bob herceg (Lord Lancaster, gárdakapitány), Háry János (Ebelasztin báró), Romeó és Júlia (Páris, ifjú gróf, a herceg rokona), A cirkuszhercegnő (Wladimir nagyherceg, Orfeusz az alvilágban (Orfeusz), A fösvény (Jakab).

A szavazatok beküldhetők postán a VOSZ-iroda címére (6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 12. II/201), leadhatók személyesen Kecskeméten, a Cifrapalota mellett, a Csányi J. krt. 12. sz. irodaház bejáratánál elhegyezett gyűjtőládában, és lehet szavazni interneten is, a primadij.hu internetes honlapon, valamint a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!