Kultúra

2008.05.23. 13:24

Irigy Hónaljmirigy - Játékra hangolva 4.

Elérkezett a ráhangolás utolsó napja. Még egy kis érdekesség, aztán holnaptól négy napon keresztül felteszünk egy-egy kérdést.

Baon.hu

Ma (pénteken) elérkeztünk az utolsó információs naphoz. Olvassátok el, aztán szombattól négy napig dübörög a játék.

A játékot és a szabályokat szombattól keressétek!

A koncert május 30-án 20 órakor lesz a Messzi István Sportcsarnokban (ami nemrég még Városi Sportcsarnok volt.)

Messzi István (1961.06.29.- 1991.05.09.)

Kiskunfélegyházán született. Sportpályafutását birkózóként kezdte, 1975-ben ismerkedett meg a súlyemeléssel Kecskeméten. Edzője Kasza György volt, aki végig kísérte egész pályafutása alatt. 1984-ben lett a felnőtt válogatott tagja, ebben az évben az olimpiát helyettesítő Jóakarat versenyen 75kg-os súlycsoportban bronzérmes lett.

Európa és világbajnokságon negyedik, ötödik, hatodik helyezéseket szerzett. 1985-ben Söderteljében rendezett világbajnokságon a 75-kg-os súlycsoportban indult és a győztessel azonos 160 kg-ot szakított, de nehezebb testsúlyának köszönhetően a negyedik helyen végzett.

Európa és világbajnokságon negyedik, ötödik, hatodik helyezéseket szerzett. 1985-ben Söderteljében rendezett világbajnokságon a 75-kg-os súlycsoportban indult és a győztessel azonos 160 kg-ot szakított, de nehezebb testsúlyának köszönhetően a negyedik helyen végzett. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!