Közélet

2016.05.24. 07:30

Döntse el Ön, hogy ki legyen az Év tanára!

Januárban indítottuk el Év tanára-sorozatunkat, melyben olvasóink ajánlottak olyan kiemelkedő pedagógus-személyiségeket, akik megítélésük szerint kiérdemelték az Év tanára-címet. Most eljött a szavazás ideje: döntsék el Önök, hogy ki legyen az Év tanára!

baon.hu

177797197

Fotó: demachi

Szavazni kétféleképpen lehet. Voksolhatnak a Baon.hu Facebook oldalán, ahol minden like egy-egy szavazatot ér. A jelölteket a Fényképek között, az Év tanárai albumban találja.

Szavazószelvényeket találnak a Petőfi Népében is (a szelvények még két alkalommal megjelennek a szavazás végéig). Vágják ki a Petőfi Népéből a jelöltjük nevét, ragasszák fel egy levelezőlapra vagy tegyék borítékba, és küldjék be címünkre: 6000 Kecskemét, Bercsényi utca 7.

Egy borítékban, levelezőlapon több szavazatot is küldhetnek, de csak a lapból kivágott, eredeti példányt fogadjuk el.

A két szavazást a helyezési számokkal egyesítjük, azaz az újságkivágások végeredményének helyezési számához hozzáadjuk az internetes szavazás eredményének helyezési számát, s akihez a legkisebb érték tartozik, ő lesz az év tanára Bács-Kiskun megyében.

Egyenlőség esetén a lapból kivágott szelvények helyezési száma dönt.
Voksolni 2016. június 2-án 20 óráig lehet, az eredményt 2016. június 4-én közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!