Közélet

2016.02.02. 17:35

Városföld: a királykisasszonyok és a királyfiak otthona

A 2014-ben született gyermekek száma alapján Városföld elnyerte a Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona címet, amit a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület hirdetett meg Bács-Kiskun megye települései számára hat évvel ezelőtt.

Zs. D.

A Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona címet az a település nyerheti el, ahol ezer főre vetítve a legtöbb gyermek születik. 2014-ben Városföldön 28 csecsemő jött világra, ők és szüleik kaptak elismerést kedden az egyesülettől. A címmel egy tábla is jár, ami a polgármesteri hivatalon hivatott hirdetni, hogy Városföld a királykisasszonyok és a királyfiak otthona.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Nézze meg a többi képet is! Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

 

<!-- Városföld: a királykisasszonyok és a királyfiak otthona A 2014-ben született gyermekek száma alapján Városföld elnyerte a Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona címet, amit a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület hirdetett meg Bács-Kiskun megye települései számára hat évvel ezelőtt. Zs. D. Nézze meg a többi képet is! Fotók: Zsámbóki Dóra -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!