Közélet

2015.12.18. 19:52

Éva asszonyt a pénzügyi cikkek érdeklik a Petőfi Népében

A szerencse ezúttal egy fiatal házaspárt ért el. Ők nyerték meg a tizenötezer forint értékű vásárlási utalványunkat.

Szentirmay Tamás

Havi bevásárlását mi fizetjük címmel hirdette meg a Petőfi Népe nyereményjátékát, melyben minden héten 15 ezer forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki. A szerencse ezúttal ifj. Szénási Lászlónak és feleségének Szappanos Évának kedvezett. A fiatal pár az elmúlt év szeptemberében kötötte össze az életét. Ez év februárjában költöztek be felújított házukba. – Mivel Laci szüleinek járt a Petőfi Népe, ezért úgy gondoltuk, hogy mi is előfizetünk rá – mondja a fiatalasszony. Március óta minden reggel megkapjuk a megyei napilapot. Már a tavasz folyamán, új előfizetőként sikerült nyernünk egy konyhai robotgépet, most pedig ez a karácsony előtti ajándékutalvány nagyon jól jött. Szent este szeretnénk meghívni az egész családot vacsorára, így a bevásárlásra fogjuk majd fordítani a pénzt.

Éva elmondta még, hogy férje minden reggel korán megy dolgozni, így nem tudja előtte elolvasni az újságot. Ő változatosabban dolgozik, és ha van rá ideje, akkor azzal kezdi a napot. Amennyiben nincs, akkor, mikor hazatér a munkából. Kecskeméten dolgozik egy nagyáruházban. Agrárszakemberként diplomázott, de egy percig sem dolgozott a mezőgazdaságban. Helyette először egy bankban vállalt munkát, most pedig Kecskeméten egy nagyáruházban tartja a kapcsolatot a vásárlókkal. Mint mondta, szeret az emberek között lenni, szereti a problémájukat megoldani. Addig, míg nem volt munkája először az apróhirdetéseket futotta át. Mióta újra dolgozik, a pénzzel kapcsolatos írásokat nézi át. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne olvasná végig az újságot. Természetesen a férjének is az első az, hogy amikor hazajön a munkából, akkor kezébe veszi a Petőfi Népét és átolvassa. Erre még akkor szokott rá, amikor a szüleivel együtt élt.

 

Szentirmay Tamás -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!