Közélet

2012.05.09. 09:17

Házkutatást tartottak a nyomozók a félegyházi városházán

Házkutatást tartott hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség a kiskunfélegyházi polgármesteri hivatalban – írta a FélegyháziTV internetes kiadása.

PN

Hétfőn délelőtt tizenegy óra körül érkezett meg hét nyomozó a városházára. Átvizsgálták a polgármester irodáját és az ahhoz tartozó titkárságot, a gazdasági iroda gondnokságát, valamint a hivatal sofőrjének irodáját.

A nyomozók a FélegyháziTV szerint Kapus Krisztián polgármester által használt hivatali autó menetleveleit keresték. Dr. Csölle Yvette jegyző körülbelül két hónappal ezelőtt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miután észlelték, hogy a hivatali autó menetlevelei 2010 októberétől 2011 októberéig eltűntek.

A nyomozók, akik délután két óra körül fejezték be a házkutatást, a menetleveleket nem találták meg, ugyanakkor számos olyan dokumentumot lefoglaltak, amelyek a menetlevelekhez kapcsolódó háttéranyagok, iratok.

Az üggyel kapcsolatban tegnap koraeste telefonon elértük a polgármestert. Kapus Krisztián lapunknak úgy nyilatkozott: „A menetlevelek őrzése nem a polgármester, hanem a gondnokság feladata. Ugyanakkor bízik abban, hogy mielőbb kiderül, ki a felelős a dokumentumok eltűnése miatt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!