Közélet

2011.03.03. 17:40

Kecskeméti bombázó hódít az édeni valóságshow-ban - fotók

Egykori Baon-lányunk a kecskeméti Örkényi Alíz nemrég paradicsomi kalandokat élhetett át. Ő az egyik játékosa a Viasat3 új, Éden Hotel című játékának.

P. A.

A türkiz színű Karib-tenger partján álló Éden Hotel március 7-én nyitja meg kapuit a szerencsés kiválasztottak, no és persze a tévénézők előtt. Mi természetesen csak a képernyőn keresztül követhetjük a vendégek egzotikus kalandjait, ők azonban luxus körülmények között, önfeledten szórakozva szállnak harcba a játék fődíjáért.
 
A lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány – köztük Örkényi Alíz – és öt fiú költözik be a paradicsomi hotelbe, céljuk pedig nem más, minthogy minél előbb párra találjanak. A dolguk eleinte egyszerű lesz, a műsor készítői azonban igyekeznek izgalmassá tenni számukra a játékot, így állandóan újabb vendégek érkeznek közéjük. És persze ők sem akarnak mást, mint párra lelni és bent maradni.

A játékról

A szabály egyszerű, aki egyedül marad, az kiesik, és el kell búcsúznia az Éden Hoteltől. Ebben a műsorban nem a nézők döntik el ugyanis, hogy kinek hogy alakul a sorsa, hanem a napi történések, a konfliktusok alakítják a végkifejletet. A hotel játékosai persze taktikáznak, szövetkeznek, így alakíthatják maguk is a történetet. Ez tehát nem egy átlagos reality, már-már szappanopera, amelyben nem elég, ha valaki jól néz ki vagy szórakoztató, de a fejét is használnia kell. Nem árt jó stratégának lenni, de akár Cupido is beleszólhat a történésekbe, hisz nem kizárt, hogy a paradicsomi helyszínen igazi kapcsolatok, igazi szerelmek születnek. Hisz az Éden Hotelben az a hely, ahol bármi megtörténhet! A legszebb az egészben, hogy győztes pár a játék végén akár 25 millió forintos fődíjjal térhet haza. Alíznak tehát esélye lehet arra, hogy megtalálja az Igazit, és közben milliomossá is váljon.

– Baon-lánynak is azért jelentkeztem annak idején, mert vonzanak a kihívások, szeretek minden izgalmas lehetőséget kipróbálni, minél merészebb dolgokat megvalósítani – nyilatkozta nekünk telefonon Alíz, aki épp a ma esti Éden-partira készül. – Minden szempontból kapóra jött nekem a Viasat felhívása, ugyanis épp tavaly nyáron ért véget másfél éves kapcsolatom. Volt barátom Amerikába utazott, rá két hónapra pedig én is követtem a tengerentúlra. Többfordulós castingon válogattak be a női játékosok közé, 3-4 ezer lány közül esett rám a választás. Így utazhattam a csodás Kolumbiába tavaly októberben. 

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Örkény Alíz minden izgalmas lehetőséget szeret kipróbálni
[/caption]Gondoltam nyaralok, szórakozom egy kicsit, és talán párt is találok a játék során. Úgy indultam el, hogy mindenre nyitott vagyok. A 27 órás utazás után fantasztikus tengerpart és elképesztő luxus várt kint minket, minden nap a tenger morajlására ébredtünk. A műsor forgatása előtt Nánási Pál fotózott minket csapatával, kissé pikáns képeim – amelyeken csak a hajam és pálmalevelek takarnak – már láthatóak Kecskeméten is. 

Örkényi Alíz jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskolára jár, német nyelven hallgat turizmus-vendéglátás szakot, ahol harmadéves, a kereskedelem-marketing szakon pedig elsős. Aktív tagja a HÖK-nek, emellett animátorkodik, egy rádiónál pedig asszisztensként és rendezvényszervezőként dolgozik.

– Négy napig csak a lányokkal laktunk együtt, ekkor készültek el bemutatkozó kisfilmjeink is, és egy kicsit megismerhettük egymást. Nem igazán illettem a lányok közé, én ugyanis nem vagyok az a cicababa típus. Nem tudok óráig fecsegni a műkörmökről, viszont komoly életcéljaim vannak. Számomra most is az iskola az első, azután jöhet a szórakozás. Ebbe a játékba való bekerülést is inkább versenynek tekintettem, a játékot magát pedig szórakozási lehetőségnek, nyaralásnak. A többiek közül Krisztával gyorsan összebarátkoztunk, ő ugyanis ugyanolyan életvidám lány, mint én. Együtt aerobikoztunk, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az Éden Hotel műsorvezetője Horváth Éva lesz
[/caption]

Boldog vagyok, hogy részt vehettem ebben a játékban, csodás élmény volt számomra, ami viszont még ennél is fontosabb, hihetetlen önismereti tréninget is kaptam a műsortól – zárja telefonos beszámolóját egykori Baon-lányunk.
 
Az Éden Hotelt – amelynek műsorvezetője Horváth Éva – március 7-től, hétfőtől csütörtökig láthatjuk a Viasat3 képernyőjén.  Szorítsunk együtt a játék alatt Alíznak!

Örkény Alíz minden izgalmas lehetőséget szeret kipróbálni Az Éden Hotel műsorvezetője Horváth Éva lesz -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!