Közélet

2009.05.09. 21:10

Vigyázz, kész, rajt: elindult nagy fogyókúraversenyünk

Már a szemükön is látszott, hogy mennyire elszánt az a hat hölgy, aki sikeresen jelentkezett lapunk és kecskeméti FormaZona hathetes fogyókúraprogramjára.

Sebestyén Hajnalka

– Csak rajtatok múlik az eredmény! Mindig legyetek itt és tartsátok be az étrendet! De a legfontosabb az elhatározás! – hangsúlyozta köszöntőjében Kovács Krisztina vezető személyi tréner az első találkozás alkalmával.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A verseny hat résztvevője és a tréner
[/caption]

A hat hölgy – Szalai Erzsébet, Laczi Éva, Molnárné Márti, Mezei Klára, dr. Feketéné Pataky Ilona és Vargáné Zolnai Szilvia  – a beszélgetés elején megkapta az edzésnaplót, melyben a hat hét órarendje mellett étrendi tanácsok és az étrend is megtalálható.

A lányok különböző edzéseken vesznek majd részt a hatékony fogyókúra érdekében: lesz out-door – azaz külső helyszínen történő edzés –, személyi edzés, pilates, spinning, kardio- edzés, problémás tájak edzése, zsírégető aerobik, gymstick és köredzés is. A FormaZona ráadás-ajándéka, hogy az edzőteremben lévő wellness lehetőséget is ingyenesen felkínálja a vetélkedő hölgyek számára. Így egy-egy edzés után – ha tehetik – kellemesen ellazulhatnak a szaunában.

– Ezt követően egy új élet kezdődik, a sport beépül a mindennapotokba! – indította útjukra a hölgyeket Kriszta és Tűri Virág személyi tréner.

Mérhető zsírégetés

A lányok az edzéseket megelőzően egy állapotfelmérésen estek át, mely alapján összeállították számukra a személyre szóló edzéstervet. Mindenki kapott egy pulzusmérő órát, mely folyamatosan mutatja, hogy a zsírégető pulzus-tartományban dolgozik-e, s így hatékony-e a zsírégetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!