Közélet

2007.10.05. 09:20

Nyugalom! Makranczi Zalán duplán visszatér

Felbukkan a filmvásznon és a kecskeméti színpadon. Ami a filmezést illeti, igazából csak az ínyenceknek adatott meg, hogy a The Baxun Invázió című minimál költségvetésű filmben láthassák, ám a mostani bemutatkozás már ennél sokkal nagyobb horderejű.

Cs.Cs.

A Bartis Attila Nyugalom című - nagy port kavart - könyvéből készülő filmet nem más rendezi, mint Alföldi Róbert. Ebből a regényből készült már színpadi változat (Anyám, Kleopátra), és tévéfilm is. Így aztán Zalán tulajdonképpen a IV. Veér Andor. Hujber Ferenc, Fekete Ernő és Trill Zsolt után most ő játszhatja el a súlyos szerepet.

Édesanyját, az író ragaszkodásának köszönhetően, Udvaros Dorottya játssza, aki a színpadon is alakítja az otthonából évek óta ki nem mozduló, fiával beteges kapcsolatot ápoló asszonyt. A film rövidesen elkészül és mozikba kerül. De addig sem kell Budapestre menni annak, aki a tehetséges és sármos fiatal színészt látni szeretné. Október 19-én mutatja be ugyanis a Katona József Színház a Windsori víg nőket, melyben a szerelmes Fentont alakítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!