Kék hírek, bulvár

2016.05.13. 12:55

Molotov-koktélokat dobott a ház udvarára

Két égő üveget dobott egy bácsalmási ház udvarára a nő, majd elfutott. A rendőrök elfogták.

baon.hu/Juhász Jenő

Hétfőn este két Molotov-koktélt dobott egy nő egy bácsalmási ház udvarába. A Hősök terén álló ház udvarában három tuja leégett, és a növények fölött húzódó villanyvezeték is megrongálódott – közölte a rendőrség pénteken.

A térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a nő odamegy a kerítés mellé, leguggol, meggyújtja a Molotov-koktélokat és egymás után bedobja azokat a kertbe.

A tulajdonos lapunknak elmondta, nem volt otthon, amikor Molotov-koktélok landoltak a kertjében, viszont felesége és gyermeke a házban volt a támadás idején. Az csak a szerencsének köszönhető, hogy a lángok nem terjedtek a lakásra vagy az alig néhány méterre lévő szakiskola épületére.

A tulajdonos feljelentést tett a rendőrségen, a nyomozók hamar el is fogták a tettest. Az 54 éves bácsalmási Cs. Jánosné beismerte a tettét, de az nem derült ki, hogy miért dobott Molotov-koktélokat az udvarba.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!