Kék hírek, bulvár

2015.12.19. 16:41

Halálos baleset: egy 15 éves fiú nem élte túl az ütközést

Szombaton délután lesodródott az útról, majd fának csapódott egy személyautó Öregcsertő határában. Egy fiú a helyszínen életét vesztette, egy férfi életéért küzdenek.

Zs. D.

Egy gyermek életét vesztette abban a balesetben, mely szombaton délután történt Öregcsertő határában. Egy Peugeot eddig ismeretlen okból letért az útról és egy fának csapódott. A tűzoltók két sérültet vágtak ki a roncsból, de egy gyermeken - információink szerint egy 15 éves fiún - már nem lehetett segíteni. A kocsit egy 32 éves férfi vezette, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az anyósülésen utazó 19 éves nő az elsődleges információk szerint könnyebb sérüléseket szenvedett.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Galéria
[/caption]

Korábban írtuk:

A jármű mindhárom utasa megsérült a balesetben, közülük ketten pedig beszorultak a gépkocsiba, ezért őket a kiérkező kalocsai és kiskőrösi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó berendezéssel - közölte a katasztrófavédelem.

A gépkocsi nem akadályozza a forgalmat, de a mentésben résztvevő járművek elfoglalják a fél útpályát, ezért a mentés és a helyszínelés idején az érintett útszakaszon a rendőrség irányítja a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!