Kék hírek, bulvár

2011.01.04. 08:11

Kilenc bringát loptak el a közterület-felügyelőktől

Gondban lehetnek a kecskeméti közterület-felügyelők, ugyanis kilenc biciklinek kelt lába egyszerre.

baon.hu

Megyénk közútjain hétfőn két anyagi káros baleset történt – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Kecskeméti Közterület-felügyelet vezetője tett bejelentést ismeretlen tettes ellen, aki lefeszítette a lakatot felügyelet raktárának ajtajáról és onnan kilenc kerékpárt lopott el mintegy 350 ezer forint értékben. 
 
Január 1-e és 3-a között egy Kiskunhalason épülő nyitott házból elloptak egy lapvibrátort 360 ezer forint értékben.
 
Szilveszter napján, délután Baján egy Renault-ból elloptak egy kézitáskát, a benne lévő pénztárcával és mobiltelefonnal. A bűncselekménnyel okozott kár 68 ezer forint. A rendőrök előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak egy 33 éves, bajai férfit. Tekintettel a gyanúsított többszörösen büntetett előéletére, továbbá arra, hogy 2010-ben a rendőrség hat különböző büntetőeljárásban hallgatta ki gyanúsítottként, őrizetbe vették. Ugyanis valószínűleg újabb bűncselekményt követne, ha szabad lábon hagynák.

Határrendészeti híreink

Bácsbokod Határrendészeti Kirendeltség járőrei tegnap reggel lakossági bejelentés alapján Bácsbokod belterületén, a vasútállomás várótermében igazoltatták négy szomáliai állampolgárt. Egyikük endelkezett személyi igazolvánnyal, a többieknél személyazonosításra alkalmas okmány nem volt. Tiltott határátlépést követtek el. Egyikük kiutasítást előkészítő, három társa pedig idegenrendészeti őrizetbe került a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson.

Őrizetbe vettek a határrendészek tegnap egy szerb állampolgárságú férfit, aki belépésre jelentkezett a határátkelőhelyen. Vele szemben az ORFK NEBEK INTERPOL Iroda elfogatóparancsot bocsátott ki.

Ezek is érdekelhetik