Kék hírek, bulvár

2010.08.26. 11:34

Halál a síneken: a vonat elé sétált a motoros

Feltehetően öngyilkosságot akart elkövetni az az 50 éves bácsalmási férfi, akit vonat gázolt el ma (csütörtök) 10.45 perckor Mélykút és Bácsalmás között.

baon.hu/N.N.M

A Bátaszék–Baja–Kiskunhalas vonalon gázolás miatt késnek a vonatok – tudtuk meg Peiper Károlytól, a MÁV Zrt. sajtóügyeletesétől. 10 óra 45 perckor Bácsalmás és Mélykút állomások között egy jól működő sorompóval védett közúti átjáróban, a Dombóvárról Kecskemétre tartó vonat egy motorost gázolt el.

A pályát a rendőrségi helyszínelés időtartamára, várhatóan 90-120 percre lezárták. A balesetben érintett vonat a helyszínelés után közlekedhet tovább. A késések miatt az utasok szíves türelmét és megértését kérik.

– Az 50 éves bácsalmási férfi kismotorral érkezett a Bácsalmástól mintegy 2-3 kilométerre lévő, Dobokai úti, fénysorompóval ellátott vasúti átjáróba – mondta el a részleteket Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei főkapitányság szóvivője. Letámasztotta a motorját a sín mellett, majd „besétált” a sínek közé, a Mélykút felé tartó vonat elé. A mozdony szétroncsolta az áldozatot, akin már nem lehetett segíteni: azonnal életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik