Kék hírek, bulvár

2008.08.21. 14:09

Bepánikolt a pánikgombtól a verekedős támadó Kisszálláson

Az otthonában támadtak egy idős emberre a kisszállási tanyavilágban. A 30 év körüli támadót a bácsinál lévő pánikgomb megnyomása kényszeríttette menekülésre. A rendőrség nagy erőkkel keresi a férfit.

Pozsgai Ákos

Az 53-as főúttól mintegy kétszáz méterre lévő tanyát szerdán délután három óra körül látogatta meg a hívatlan „vendég” tanyavásárlás ürügyén.
A 84 éves bácsit többször is megütötte a férfi, majd az egyik szobába bezárta. Az öreg, a nyakában lévő pánikgombot megnyomva kért segítséget, amely a kisszállási tanyagondnoki szolgálatnál jelzett. Ezt észlelve a támadó bepánikolt, és elmenekült.

A helyi körzeti megbízott és a szolgálat munkatársai egyszerre indultak a helyszínre, a halasi kapitányság ügyeletese mentőt is küldött a bántalmazott idős emberhez, de szerencsére az ijedtségen és néhány apróbb horzsoláson kívül nem esett nagyobb baja.

A 30 év körüli támadó semmit nem vitt el a házból. Sajnos személyleírást nem tudott adni róla a bácsi, így aztán csak annyi tudható róla, hogy szőke hajú és hátizsák volt nála – tájékoztatta a Baon.hu-t Simola József rendőr őrnagy, a kiskunhalasi rendőrkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője. A rendőrök továbbra is keresik a támadót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!