Zenészek

2024.05.19. 08:01

Hatalmas buli volt a kecskeméti CityRocks flashmob – galériával, videóval

Az év egyik legnagyobb buliját tartották Kecskeméten, a CityRocks – KecskemétRocks Fesztivál szombati napján a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban: az esti flashmobra mintegy 440 énekes, gitáros, dobos és billentyűs regisztrált, és még megannyian csatlakoztak a felejthetetlen rock-népünnepélyhez.

Horváth Péter

Mielőtt feldübörgött volna rockzene, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester röviden köszöntötte a zenészeket és az érdeklődők tömegét, majd visszaadta a CityRocks vándorgitárját Gajda Ferenc főszervezőnek. 

CityRocks, flasmob, fesztivál
A CityRocks flashmobra 440 énekes, gitáros, dobos és billentyűs regisztrált
Fotó: Bús Csaba

Ezt követően színes repertoárból adott elő Közép-Európa legnagyobb rockbandája, melyben nem csak eredeti rock zenék szerepeltek, de popslágerek rockosított változata is. Egyebek mellett felcsendült Robbie Williams, a Skorpió, a U2, a Megadeth, a Road, a P. Box és az Abba egy-egy száma is, és ezek után a kirobbanó hangulatra reagálva nem egy ráadás számot is eljátszott az alkalmi rockzenekar a választékból. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában