Hírek

2008.05.29. 17:42

Deutsch-Für újra válik

Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, miután második házassága is megromlott

BAMA

Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, miután második házassága is megromlott. A politikus ezt egy bulvárlapban jelentette be és cáfolta, hogy a válásnak bármi köze lenne az apósával, Für Lajossal való nézeteltéréséhez, ahogy ahhoz sem, hogy új kapcsolata van.

"Elválok. Öt évig tartott a kapcsolatunk, három éve házasodtunk össze. Nem úgy alakult az életünk, mint ahogyan elterveztük. Januárban beszéltünk először a válásról, ebben sem értettünk egyet" - nyilatkozta a fideszes politikus.

Deutsch Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, 2004-ben vált el első feleségétől, akitől három gyermeke született. Első házassága idején egy negyedik gyermeke is született korábbi titkársági vezetőjétől. Deutsch a válás után lett szerelmes, az Antall-kormány egykori honvédelmi miniszterének, Für Lajosnak a lányába. Három éve házasodtak össze, egyúttal felvették egymás vezetéknevét is. Für Ágnessel nincs közös gyermekük, de együtt nevelték Für előző házasságából született két gyermekét.

Ezek is érdekelhetik