Hírek

2006.06.21. 14:05

Paraguay győzelemmel búcsúzott

Nem jutott be a nyolcaddöntőbe Trinidad és Tobago, miután utolsó csoportmérkőzésén 2-0-ra kikapott Paraguaytól a németországi labdarúgó-világbajnokságon.

BAMA

A korábbi meccseken gólnélküli csapatok mérkőzésén a továbbjutásban reménykedő trinidadiak kezdtek jobban, de Sancho öngólja megfogta a csapatot. Ettől kezdve a már kiesett Paraguay kezdeményezett többet, és könnyen növelhette volna is előnyét. Szünet után feljavult a karibi alakulat, de igazi helyzetet nem tudott kialakítani, kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés. A hajrában a kontrára berendezkedett paraguayiak Cuevas találatával bebiztosították sikerüket.

25. perc: Acuna ívelt középre bal oldalról szabadrúgásból, Dos Santos a 16-osnál tovább fejelte, Sancho pedig a kapunak háttal a  bal alsó sarokba csúsztatta a labdát. Öngól (1-0).
36. perc: Caniza lőtt az ötös jobb sarkáról a hálóba, de a bíró les címén érvénytelenítette a találatot.
45+1. perc: Paredes próbálkozott laposan 10 m-ről, de a gólvonalon álló Theobald a mezőnybe vágta a labdát.
64. perc: Santa Cruz tálalt jó ütemben Barreto elé, akinek lövését Jack vetődve hárította.
77. perc: Jones fejelt vissza Latapynak, aki kapásból rátűzte 18 m-ről, de a labda a jobb felső sarok mellett suhant el.
86. perc: Cuevas eldöntötte a mérkőzést: megindult a kapu felé, majd Santa Cruzzal kényszerítőzött, és a visszakapott labdát 12 m-ről a jobb alsó sarokba lőtte (2-0).

Ezek is érdekelhetik