Hírek

2005.10.26. 00:00

Maradona több mint 50 kilót fogyott

Ifjú partnere oldalán teljesen átalakult a sok válságon átesett egykori argentin futballsztár, Diego Maradona (44). A csatárcsillag új barátnője a fotómodell Silvina Luna – a családnév jelentése: Hold.

Árvay S.

A 26 esztendős, dús keblű, koromfekete hajú szépség argentin újságok pletykái szerint korábban Robbie Williams oldalán is gyakorta mutatkozott, az elmúlt hónapokban azonban Maradona társaként jelenik meg, s Buenos Airesben már közös lakást is berendeztek. A világbajnok Isteni Diego arról beszél, hogy új irányt vett az élete. Volt is mit átalakítania… A kábítószerfüggő, túlsúlyos exfutballista alig egy esztendeje még hajszálnyira volt a haláltól, elvonókúrák, klinikai kezelések során esett át. Gyomorszűkítő műtéte és életmódváltása következtében 123 kilójából ötvenet leadott, köpcös alkatához ma már igencsak illik a 73 kilós testsúly.

– Másfél esztendeje nem nyúltam kábítószerhez, esküszöm, hogy többé már nem is teszem… – mondja a játékos, aki arról is szól, hogy nemcsak az operáció és a fogyókúra, hanem a napi rendszeres edzés is hozzásegítette mostani karcsú alakjához. – Kell a jó kondíció, hiszen a televíziós műsoromban gyakorta táncolok is.

A nagy visszatérő nem is egy, hanem egyszerre két showműsor főszereplője – ráadásul egymástól sok ezer kilométernyi távolságra. Az olasz tévé Ballando con le stelle (Tánc a csillagokkal) adásában lép fel, miközben otthon az egykori mezszámára utaló La Noche del 10 (A 10-es éjszakája) című saját produkció házigazdája. A műsorok reklámbevételeiből, a gázsiból próbálja kiegyenlíteni a tartozásait. „Az utolsó centavóig mindent vissza akarok fizetni” – számol be terheiről, melyek közül a 31 millió eurós itáliai adóelmaradás a legnagyobb öszszeg. Más kérdés, hogy az olasz tévészereplésből a jövőben nem sok törlesztést remélhet a római kincstár, köszönhetően annak, hogy Maradona épp a napokban mondta le a további felvételeket.  Abbahagyja a műsort.

„Orvosaim nem javasolják a sok repülőutat” – hangzik a hivatalos indok, ám valószínű, hogy  Hold asszonyka megjelenése is szerepet játszott abban, hogy Diego mostanában szívesebben van otthon.

Ezek is érdekelhetik