Labdarúgás

2024.06.19. 19:31

Legjobbjait díjazta a KTE Labdarúgó Akadémia vezetése

Hétfőn díjátadó gálával zárta a 2023/2024-es idényt a KTE Labdarúgó Akadémia, melyre ezúttal rendhagyó módon a belvárosban, a Deák téren üzemelő KTE-szektorban került sor.

Nyitray András

Az eseményen Szabó Tibor szakmai igazgató köszöntötte a játékosokat és az őket elkísérő hozzátartozókat. A díjazottakról idén is a korosztályos csapatok edzői dönthettek, akiknek jellemzése alapján ítélték oda az elismeréseket. Az év játékosa és az év kapusa mellett az idény edzőjét is jutalmaztuk ebben az évben. 

KTE Labdarúgó Akadémia
Az akadémia vezetése és a díjakat kapó fiatalok 
Fotó: KTE

Az év utánpótlásedzője az U19-es csapatot irányító Ló­czi Péter lett, aki csapatával bronzérmes lett a bajnokságban. Az év játékosának Révész Mátét választotta a szakmai stáb, míg a legjobb kapusnak járó elismerés Endre Balázshoz került. 

A korosztályok szerint Papp Olivér (U7), Györkös Barna (U8), Ruskó Milán (U9), Liptai Olivér (U10), Smolcz József (U11), Némedi Bátor (U12), Nagymihály Áron (U13), Deák Gábor (U14), Kristóf Edvárd József (U15), Tóth Félix (U16), Varga Márk (U17), Ruzsa Marcell (U19) lettek csapatuk legjobbjai ebben az idényben. 

A kecskeméti fiatalok számára ezzel gyakorlatilag elindult a nyári szünet, néhány tornát leszámítva már mindenki megkezdte a vakációt. Korosztályoktól függően, július közepén, illetve augusztus elején folytatódik majd a munka. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában