Futsal

2023.12.21. 07:56

A ScoreGoal kettő nyerte az NB III.-as futsal derbit – galériával

Városi derbit vívott a futsal NB III. Csongrád-Csanád megyei regionális csoportjában a két kecskeméti csapat, a ScoreGoal Futsal Pro-Sport és a Dirner Siland Futsal Club. A találkozót a ScoreGoal nyerte, amely a tabellán feljött a második helyre.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba

Parádés első félidőt produkált a két csapat, az első félidőben négy alkalommal vezetett a Dirner-Siland, a ScoreGoal ugyanakkora mind a négyszer egyenlített. Érdekesség, hogy a 9. percre már 3–4 volt az állás – ekkor állították ki a hazaiak kapusát, Andrásy Balázst a hatoson kívüli kézzel mentésért -, hogy aztán Tóth László góljának köszönhetően vonulhassanak 4–4-es állás mellett pihenőre a csapatok. A második félidő viszont már csak hazai gólokat hozott, méghozzá hármat, így 7–4 arányban nyerte meg a mérkőzést Móra Viktor csapata.

SGFutsal Pro-Sport Kft.–Dirner-Siland Futsal Club 7–4 (4–4)

Kecskemét, Dunszt Ferenc Tornacsarnok, vezette: Burzon Márk (Szalai Szabolcs, Kiss Dávid)

SG Futsal: Andrásy – Hajnal, Dudás, Récsei, Beregszászi. Csere: Papp – Gáspár, Tóth L., Guóth, Marozsi, Nádudvari. Vezetőedző: Móra Viktor.

Dirner-Siland FC: Czakó – Gréczi, Tóth K., Halasi, Kanyó. Csere: Szatmári, Pászti, Böde, Sáfrány.

Gól: Hajnal a 2., a 7., Beregszászi a 8., a 34., Tóth L. a 17., Nádudvari a 23., Dudás a 27., illetve Halasi a 2., Kanyó a 3., a 9., Tóth K. a 7. percben.

Kiállítva: Andrásy a 9. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában