Labdarúgás

2023.04.15. 19:20

Kunbaján sem engedett a tempóból a Félegyháza

A 19 forduló után a 10. helyen tanyázó Kunbajai SE a 19 kör után nyolc pont előnnyel éllovas Kiskunfélegyházát fogadta a vérmegyei első osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában. Bár a mérkőzésen Dragan Sicar révén a hazaiak szerezték meg a vezetést, a félegyháziak az első félidő hajrájában Nagy Viktor és Oroszi Dániel góljaival fordítottak. A második játékrészben már csak egy gól született, ezt Kurgyis Kevin szerezte, így az éllovas mind a három pontot besöpörte Kunbaján.

Vincze Miklós

A kiskunfélegyházi Nagy Viktor (labdával) szerezte a Félegyháza egyenlítő gólját Kunbaján.

Forrás: baon

Fotó: Szentirmay Tamás

Kunbajai SE–Kiskunfélegyháza 1–3 (1–2)

Kunbaja, vezette: Allaga Iván (Topálszki Szabin, Papp Roland)

Kunbaja: Durdevac – Hajrulovic (Zigic 76.), Kujundzic, Panic (Plavsic 68.), Radulovic, Kokljevci, Sicar, Molnár (Sotra 68.), Masalusic, Sojic, Jovetic. Vezetőedző: Veselinov Darko.

Kiskunfélegyháza: Kis Cs. – Szűcs, Nagy D. (Kurgyis K. 66.), Magony (Ábel 70.), Valkai, Oroszi (Erős 77.), Nagy V., Szabó D. (Nemesvári 85.), Kanyó, Urbán, Szabó P. (Huszka 66.) Technikai vezető: Tóth István.

Gól: Sicar a 11., illetve Nagy V. a 36., Oroszi a 43., Kurgyis K. a 82. percben.

Sárga lap: Kujundzic 50., Kokljevci 80., illetve Szabó P. 48., Magony 56., Urbán 72., Nagy V. 75. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában