Elismerés

2023.01.19. 15:03

Kiderült, kik kapják a sportdíjakat Halason

A képviselő-testület csütörtök délután zárt ülésen döntött arról, hogy a 2022. évi teljesítményük alapján kik kapják a városi sportkitüntetéseket.

Pozsgai Ákos

Februári gálán adják át az elismeréseket

Az önkormányzat eseti bizottsága a beérkezett jelölések alapján tárgyalta meg és véleményezte a javaslatokat, valamint döntött a sportdíjak odaítéléséről. Eszerint az Év női sportolója címet Vas Luca úszó, az Év férfi sportolója címet Halász Bence atléta, az Év csapata a Szilády RFC női futsal labdarúgó csapata, az Év női utánpótlás sportolója Gyenizse Zsófia fitneszversenyző, az Év férfi utánpótlás sportolója Takács Balázs tornász, az Év utánpótlás csapata a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola diákolimpiai tornász csapata, az Év esélyes sportolója Acsai Bence labdarúgó, az Év edzője Tóth István, a Halas Fitness Egyesület és a Fazekas DSE tornaedzője, az Év sporttámogatója pedig a mélykúti HUNENT Zrt. lett.

Fülöp Róbert Polgármesteri különdíját, a Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola játékos sportversenyeken induló csapata kapta. Az elismeréseket februárban egy sportgála keretében adják majd át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában