Kosárlabda

2023.01.30. 12:01

Idegenben kapott ki a Nagykőrösi KE

A férfi NB I./B piros csoportjában a Nagykőrösi Sólymok KE a sereghajtó Veszprém vendége volt az alsóházi csatán. A nagykőrösieknek egyelőre nem megy idegenben, ezúttal is vesztesen hagyták el a pályát. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Nem indult pedig rosszul a találkozó, hiszen szoros csatát vívtak a csapatok, és az első negyed után egy ponttal a vendégek tudtak még vezetni. A meccs képe nem változott a folytatásban sem, de a harmadik negyedben szétesett a vendégek játéka, 13 pontot vertek rájuk, így végül 96–80-as vereséggel távoztak. 

– Gratulálok a Veszprémnek, megérdemelték a győzelmet, nagyon jól játszottak. Hatalmas hibát vétettünk, hogy nem tartottuk azt az agresszív védekezést, amit kellett volna, nem fárasztottuk ki a húzóembereiket, akik így a végjátékra is veszélyesek maradtak. Ráadásul meg is tudtak újulni, hiszen a csereként érkező játékosaik is hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez. Sok gondunk van azzal, hogy idegenben is úgy viselkedjünk, mint hazai pályán. Teljesen más dimenzió a kettő, ez látszik. Megyünk tovább – mondta Pusztai Dávid vezetőedző. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában