Teremlabdarúgás

2023.01.07. 19:41

Csoportelsők a Bács-Kiskun vármegyei sporik

A két szombat délelőtt aratott győzelem után délután egy győzelemmel és egy döntetlennel a csoportjuk élén végzett a Bács-Kiskun vármegyei játékvezetők csapata Szegeden, a XVI. Sípmesterek tornáján.

Vincze Miklós

Vasárnap döntő felé vezető úton, a felső ágon folytathatja Bács-Kiskun vármegye válogatottja

Miután délelőtt Baranya és Jász-Nagykun-Szolnok csapatát legyőzte a Bács-Kiskunból érkezett küldöttség – előbbit 3–1, utóbbit 6–2 arányban –, délután Veszprém megye válogatottja következett. Ezt a mérkőzést 7–0 arányban behúzták a Bács-Kiskuni játékvezetők, Tóth Róbert, Bornemissza Norbert és Katona Balázs két alkalommal is betalált az ellenfél kapujába, de Fehérvári Patrik is újra beköszönt. Az utolsó, Győr-Moson-Sopron elleni találkozón a csoportelsőség volt a tét. 

Ez a meccs ígérkezett a legkeményebbnek, nem utolsósorban azért, mert a legutóbbi tornán ez a két csapat játszotta egymással a döntőt, amely döntetlenre végződött, és végül büntetőrúgásokkal nyerték meg a tornát megyénk játékvezetői.

Ezúttal is döntetlenre, 3–3 végzett a két csapat, Bács-Kiskun csapatából Bornemissza Norbert, Fehérvári Patrik és Katona Balázs szerezték a gólokat. Mindez azt jelenti, hogy a csoportot Bács-Kiskun vármegye nyerte meg 10 ponttal, a második Győr-Moson-Sopron lett 8, a harmadik Baranya 7, a negyedik Veszprém, az ötödik pedig Jász-Nagykun-Szolnok csapata nulla ponttal, és hogy holnap, az egyenes kiesése szakaszban a döntő felé vezető úton, a felső ágon folytathatja Bács-Kiskun vármegye válogatottja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában