Teremlabdarúgás

2023.01.07. 15:00

Jász-Nagykun-Szolnokot is legyőzték a Bács-Kiskun vármegyei sporik

A második mérkőzését is megnyerte szombaton a XVI. Sípmesterek Tornáján a Bács-Kiskun vármegyei játékvezetők küldöttsége, a Pick Arénában rendezett viadalon.

Vincze Miklós

A Bács-Kiskun vármegyei küldöttség/archív felvétel

Forrás: Beküldött fotó

A reggeli, Baranya megye elleni győzelmet követően a következő ellenfél Jász-Nagykun-Szolnok megye volt a Bács-Kiskun vármegyei játékvezetők számára az játékvezetők országos viadalának a csoportkörében, a Maros csoportban. Rögtön a kezdés után hatalmas nyomás alá helyezték az ellenfelet a Bács-Kiskun vármegyei játékvezetők, Ljakic Zorán, a kapus voltaképpen vészkapusként vette a kezébe a marsallbotot, és nem is hiba járatták a labdát már rögtön a mérkőzés elején az ellenfél kilencese körül, ugyanis már a harmadik percben megszerezték a vezetést, Katona Balázs révén, aki korábban gólkirályként is hazavihetett már trófeát a Sípmesterek Tornájáról. 

A játék képe a továbbiakban sem változott, Katona Balázs szerzett még egy gólt, és rajta kívül gyarapította még a találatai számát Bornemissza Norbert, Tóth Róbert és Fehérvári Patrik is. Eközben kétszer kapitulált a Bács-Kiskun vármegyei legénység, és mivel az ellenfél öngólt is vétett, 6–2 arányban nyerték a második mérkőzésüket a Bács-Kiskun vármegyei sporik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában