Labdarúgás

2022.07.05. 12:05

Tiszakécskén folytatja az NB II. korábbi gólkirálya, Balajti Ádám

A Vasas támadója, Balajti Ádám kölcsönben a labdarúgó NB II.-ben szereplő Tiszakécskében folytatja pályafutását – számolt be róla az angyalföldiek honlapja.

Vincze Miklós

Balajti Ádám. Fotó: Tumbász Hédi

A 31 esztendős Balajti Ádám 2018 nyarán a Vác FC-től igazolt a Vasashoz, ahol hamar alapemberré vált. A 2018–2019-es kiírásban 32 találattal az NB II. gólkirálya lett, az elmúlt négy év alatt összesen 93 meccsen lépett pályára a bajnokságban, és 52 gólt szerzett.

A 2009-es egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet nyerő csatár azonban az előző idényben csupán 5 NB II.-es bajnokin és két kupameccsen játszott, ezeken egy gól fűződött a nevéhez. Télen kikerült a csapat keretéből, mivel Kuttor Attila vezetőedzővel összekülönbözött, így a bajnokság végéig külön edzett.

– Nagyon rosszul érintett az a pillanat, amikor kikerültem a keretből, és nehezen éltem meg az elmúlt hónapokat is, de bíztam benne, hogy kapok még lehetőséget, így bár külön edzettem, de tisztességesen folytattam a munkát, hogy a lehető legkevesebb lemaradásom legyen – ecsetelte a klub honlapján Balajti Ádám. – Kihagytam több mint fél évet, ami egy labdarúgó életében nagyon sok, ennél többet nem szerettem volna. Adódott egy lehetőség, hogy kölcsönben Tiszakécskén folytassam a pályafutásomat, így a következő idényt már ott kezdem meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában