Halljuk meg a szív szavát

2023.11.21. 16:20

Radics Sándor Kecskeméten: újabb jótékonysági koncertet szervez a szegényekért

Halljuk meg a szív szavát címmel december 10-én karácsonyi jótékonysági koncert szervez Kecskeméten Radics Sándor cimbalomművész. Ezúttal is olyan ismert művészek lépnek fel a rendezvényen mint Pitti Katalin, Csík János és Roby Lakatos. A bevételt a szegények kályhavásárlására ajánlják fel.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Horváth Péter / archív-felvétel

Radics Sándor szívügye, hogy zenéjével, zenésztársaival együtt jótékonysági koncerttel segítse a rászorulókat. December 10-én, 16 órakor kezdődik a  jótékonysági koncert a Nagytemplomban. A bevételt az előadók a Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának ajánlják fel.

Fellépnek: Pitti Katalin, Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, Radics Sándor cimbalomművész, Csík János, Kossuth-díjas zenész és barátai, Roby Lakatos hegedűvirtuóz, világzenész, továbbá Leskowsky Laura és Olasz Csaba énekművészek, Publik Antal előadóművész, Beremendi-Schultz Henrik ének- és tárogatóművész, valamint az Álom Party. A műsorvezető Radics Sándor Gábor lesz.

Radics Sándor elmondta: az elmúlt években a járvány miatt nem volt lehetősége a jótékonysági koncert megtartására, de most nagy örömére újra segíthetnek. Minden fellépő első szóra elfogadta a meghívást, és boldogan segít. A máltaisok munkáját régóta figyelemmel kíséri, így tudja, hogy jó helyre kerül az adományuk, melyből kályhákat vásárolnak majd a szegényeknek. 

Hozzátette, jó érzés számára adni. Isten megadta számára a zenei tehetségét, ő ezzel is próbálja viszonozni e csodálatos dolgot, hogy másokkal is megossza. Minden alkalommal sokan mellé állnak az előadóművészek közül. 

A jegyek elővételben már kaphatók a Nagytemplom plébánián, a Líra könyvesboltban és a jegy.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!