Tárlat

2023.10.21. 10:12

Változó dimenziók címmel nyílt meg Gyenes Zsolt kiállítása Kecskeméten – galériával

Pénteken Kecskeméten, a Magyar Fotográfiai Múzeumban nyílt meg Gyenes Zsolt fotográfus kiállítása, ahol a fények és a színek kiegészítették egymást. Gyenes Zsolt fotográfus képei egy átfogó, több évtizedes kiállítást alkotnak, ugyanis a művész 1990-es és 2000-es évekbeli munkáitól kezdve, a legfrissebb, napjainkban készült képeit is felsorakoztatja.

Orosz Fanni Flóra

A képek Gyenes Zsolt fotográfus életpályájának számos szakaszából származnak

Fotó: Oroz Fanni Flóra

Ismét egy izgalmas kiállítás tekinthető meg a Magyar Fotográfiai Múzeum berkeiben. Az alkotások Gyenes Zsolt fotográfus életpályájának számos szakaszából származnak, hiszen egészen az 1990-es évekig nyúlunk vissza, és persze a jelen elemei is megtekinthetők.

Gyenes Zsolt munkásságában a hang, a fény és a kép mind egyenlő szinten jelen vannak, sőt a kiállítás mellett audiovizuális művei folyamatosan szerepelnek nemzetközi fesztiválokon is. A kiállítást, amit 2024. január 13-ig látogathatunk Pfisztner Gábor esztéta nyitotta meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában