Abonyi Roland

2024.06.10. 20:48

Új polgármestere lett Városföldnek

Városföldön az öt indulóból Abonyi Roland nyerte meg a polgármester választást. A tősgyökeres városföldi vállalkozó nem titkolt terve, hogy felébressze, felrázza és a lendületbe hozza a települést.

Sebestyén Hajnalka

Városföld jelenlegi polgármestere, Veszelka Mihály 1998 óta vezette a községet. Idén azonban úgy döntött, nem indul, és nyugdíjas éveire koncentrál. A polgármesteri posztért öten indultak, akik közül Abonyi Roland a szavazatok 36,37 százalékával nyert.

Abonyi Roland, polgármester, Városföld
Abonyi Roland polgármester
Forrás: Abonyi Roland Facebook-oldala

Abonyi Roland tősgyökeres városföldi, a településen nőtt fel, családjával is itt él. Az AltoTerra Kft. ügyvezetője, mely két évtizede mezőgazdasági inputanyag-kereskedelemmel foglalkozik.

Abonyi Roland elmondta, még maga is alig hiszi el, hogy sikerült megnyernie a választást, de nagyon boldog. A tervei között szerepel, hogy felrázza a települést. Fiatalos lendülettel töltené meg, nagy hangsúlyt fektetne a kommunikációra, a közös összefogásra, és nem utolsó sorban több fejlesztésben is gondolkodik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában