Alkotások

2023.07.26. 19:47

Finisszázs címmel zárótárlatot vezetnek két újabb kiállítással Kecskeméten

Júniusban nyílt meg a KASZ+ 2023 – XX. Kecskeméti Acélszobrászati és Képzőművészeti Szimpozion zárótárlata a kecskeméti KÉSZ Ipari Park mélygarázsában. A nemzetközileg is méltán elismert – ipari környezetben megszervezett – fémművészeti alkotótáborban készült alkotásokat most péntekig láthatja a közönség. Finisszázs címmel a záró tárlatvezetés pénteken 17 órakor kezdődik.

Sebestyén Hajnalka

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A 2004-ben útjára indított Kecskeméti Acélszobrászati és Képzőművészeti Szimpozion (KASZ+) Magyarország egyik legjelentősebb nemzetközi alkotótáborává nőtte ki magát. Idén kilenc képző- és szobrászművész alkotott három hétig a KÉSZ ipari parkban, a csarnokokban: Anne-Karin Furunes képzőművész (Norvégia), Kalle Eriksson képzőművész (Norvégia), Kozári Hilda képzőművész (Finnország), Markus Kåhre szobrászművész (Finnország), Majoros Gyula képzőművész, Lilla von Puttkamer (Németország) festőművész, Szabó Ottó Robotto szobrászművész, Fukui Yusuke festőművész (Japán) és Király Gábor képzőművész. 

A közönség két plusz kiállítást is láthat. A tárlat zárása kapcsán további két kiállítást is láthat a közönség. Vasmesék címmel Majoros Gyula és Fabrik címmel Kákonyi Gábor kamarakiállítása tekinthető meg.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!