Ciróka Bábszínház

2023.06.15. 18:04

Már csak egy nap és érkezik a Zeppelin Kecskemét főterére

Az utolsó tanítási napon, június 16-án, pénteken érkezik meg a Zeppelin, a 10. Színházi Olimpia következő produkciója a kecskeméti Ciróka Bábszínház szervezésében.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Kapott fotó

A Cirókások elmondták: Kecskemét Főterén a Tanévzáró Fesztivál eredményhirdetését követően, 14.30-kor izgalmas produkció részesei lehetnek a vakáció kezdetét ünneplő diákok és a járókelők. A La Baldufa Teater ZEPPELIN című utcaszínházi előadása az álmok és a képzelet világába varázsolja a nézőket. A bátor pilóta és társai Zeppelinjükkel a 20. század eleji légi közlekedés úttörőinek mesés korába repítenek minket. Szemünk láttára szállnak be a világ első repülőjébe! Semmi sem fordíthatja vissza őket, sem viharok, sem üzemzavarok nem rettentik Monsieur Bocamollt, Marcellot és Ursust. A közönség segítségével minden akadályt legyőznek. 

A produkció egy meglepetésekkel teli kalandos utazásra hívja a nézőket, amely során végigkísérhetjük a három álmodozó csodálatos, hittel teli küzdelmét azért, hogy elképzeléseiket valósággá változtassák.

Fotó: Kapott fotó

Az 1996-ban megalakult spanyol társulat látványos és színvonalas produkcióival számos nemzetközi fesztiválon megfordult már. Világkörüli útjaik során, ámulatba ejtő előadásaikkal felpezsdítik az utcák, terek hangulatát, elvarázsolnak gyereket és felnőttet egyaránt.

A produkció meghívását a 10. Színházi Olimpia támogatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!