Kecskemét

2023.01.13. 18:50

A népszerű mesemondó lép fel a Szórakaténuszban

Ezekben a hetekben a legtöbb kulturális intézmény zárva tart a megyeszékhelyen. Kivétel ez alól a Katona József Könyvtár, ahol csütörtöktől szombatig változatos programkínálatból választhatnak az érdeklődők.

Sebestyén Hajnalka

A január 31-ig zárva tartó Szórakaténusz erre az egy alkalomra nyit ki szombaton

Fotó: Bús Csaba/Illusztráció

Ezen a héten már kinyit a Planetárium is, szerdán 17.30-kor és 18.30-kor csillagászati szakköröket, szombaton 15 órakor és 16.30-kor csillagászati előadásokat tartanak. 

A Szórakaténusz Játékmúzeum és Játékműhely január 31-ig zárva tart, egyetlen alkalomra most szombaton egy különleges program erejéig azonban kitárják a kapukat. A 18 órakor kezdődő program fellépője: Berecz András, Kossuth-díjas énekes, mesemondó. Ünnepi előadásának címe: Félbevágott pipafüst.

Az intézmény az elmúlt évben ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját, melyet jubileumi rendezvénysorozattal tettek emlékezetesebbé. Ezt zárja Berecz András vidámnak ígérkező programja. Lesz mese és ének, valamint garantáltan móka és kacagás.

Berecz András országszerte jól ismert, népszerű mesemondó. A Félbevágott pipafüst című műsora a tőle megszokott, ízesen előadott tréfás, mégis tanulságos történetek, dalok keveréke és egyben emlékezés, ünneplés, tisztelgés, a számára is nagy jelentőséggel bíró, fiatal éveit is meghatározó, szép emlékeket adó 40 éves Szórakaténusz előtt.

A program regisztrációhoz kötött. Telefon: 76/481-469 vagy e-mail: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!