Tárlat

2022.11.15. 10:46

A kecskeméti színház egyik jelmeze is látható a Gödöllői Királyi Kastélyban

Tavaly mutatták be a kecskeméti színházban Polyák Lilla főszereplésével az Elisabeth című musicalt. A színdarab jelmezeit Kovács Yvette Alida tervezte. Az Én Sisim című kiállításon a Gödöllői Királyi Kastélyban látható most a címszereplő, Polyák Lilla gyönyörű jelmeze.

baon.hu

Polyák Lilla az Elisabeth című musicalben. A képen látható ruhát állították ki Gödöllőn.

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A napjainkban is egyre erősödő Erzsébet-­kultusz egyik legfontosabb közvetítője a király­néról szóló, világszerte ismert zenés darab, Michael Kunze–Lévay Sylvester Elisabeth című musicalje. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban a tavalyi évadban mutatták be a darabot Szente Vajk rendezésében, címszerepben Polyák Lillával, Bori Rékával és Kovács Gyopárral. A főszereplő rendhagyó és különleges jelmezeit Kovács Yvette Alida tervezte, a kecskeméti színház varrodájában készítették, a főszabász Varga Katalin volt. Az Én Sisim című kiállításon a Gödöllői Királyi Kastélyban látható most a címszereplő, Polyák Lilla gyönyörű jelmeze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!