Mulatság

2022.07.12. 13:57

Igazi nagyágyúkkal tér vissza a FehérTone fesztivál

Két év kényszerű kihagyás után igazi nagyágyúkkal tér vissza a FehérTone fesztivál, ami a régió egyik legnagyobb nyári bulijának ígérkezik. Pénteken Ákos, valamint ByeAlex és Slepp zenekar ad koncertet, szombaton New Level Empire műsorával indul a zenei csemege, de többek között színpadra lép Molnár Ferenc Caramel is.

Pozsgai Ákos

Huszár Zoltán polgármestertől megtudtuk, már az utolsó simításokat végzik a fesztivál területén

Fotó: Pozsgai Ákos

Az utolsó simítások zajlanak a kunfehértói strandfürdő területén, ahol július 15. és 17. között a hazai könnyűzenei élet sztárjai lépnek fel. Péntek este fél hétkor kezdődnek a programok a sportpálya mellett kialakított fesztiválközpontban, ahol előbb ByeAlex, majd este tíz órától a várhatóan legnagyobb tömeget vonzó, Kossuth-díjas énekes, Ákos ad koncertet – mondta el Huszár Zoltán polgármester.

Szombat este Molnár Ferenc Caramel lép színpadra, de rajtuk kívül a FehérTone Fesztivál sztárfellépői között lesz a Soulwave, a Gaben és Meklód, a Dzsúdló, Necc Party, a New Level Empire.

A fesztivál helyszínén szigorú biztonsági intézkedések szolgálják az önfeledt szórakozást, a szervező Fehértó Nonprofit Kft. rendezőcsapata és felkért biztonsági szolgálat felügyeli az eseményt. Arra kérik a fesztivál látogatóit, hogy tartsák be a rendezvényre vonatkozó kötelező beléptetési és magatartási szabályokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!