Programajánló

2022.04.22. 19:01

Kiállítással és térzenével is várják a bácsalmásiakat a napokban

Pénteken délután nyitották meg az április 28-ig látható Érzékszervek világa című kiállítást a Bácsalmási Kulturális Központ előcsarnokában. A család minden tagjának szóló interaktív kiállítás és játszóház ingyenesen látogatható.

Juhász Jenő

A Kuna Vali és Testvérei zenekar adott koncertet pénteken Fotó: Juhász Jenő

Ezekben a napokban is folytatódik a Térzene programsorozat.  Április 22.-én Kuna Vali és Testvérei tartottak koncertet a kulturális intézmény színháztermében. Zenei munkásságuk alapjait a rézfúvós hangszerek képezik, mivel 2-4 éves koruk óta ezeken a hangszereken játszanak. A trombita, kürt és a harsona mellé az évek során az ének is társult. 

Szombaton, délután 5 órakor a Tritonus Guitar Trio mutatkozik be. A magyar gitár együttes 2015 óta folyamatosan bővíti a repertoárját: különféle zenei korszakokból válogatnak darabokat és saját átiratokat is készítenek. 
A Cafuna zenekar repertoárjában a tradicionális latin-amerikai zene különleges darabjai foglalnak helyet. Őket kedden (április 26) 17 órakor tekinthetik meg az érdeklődők. 

A bemutatók kedvező időjárás esetén a Backnang emlékkútnál, eső esetén pedig a művelődési házban lesznek megtartva. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!