Csillagászat

2022.02.01. 07:00

Programok sokaságával várják a kecskemétieket a Planetáriumban

A Planetáriumban februárban is izgalmas kalandok várják a gyerekeket.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Kedden 17 órakor Csillagos égbolt látnivalói februárban címmel tart látványos előadást Szűcs László igazgató. Csütörtökön 17 órakor Csodálatos Naprendszerünk című előadást hallgatható meg Balogh Gábor szakelőadótól. Ugyanitt pénteken 17.30-kor Csillagászati szakkörre várják a kicsiket. Szombaton 15 órakor először a kisebbeket szólítják meg Főzzünk üstököst!, majd a nagyobbakat 16.30-tól Üstökösök, meteorok című előadással, melyeket Szűcs László igazgató tolmácsol. 

Jövő kedden 17 órakor izgalmas előadásnak ígérkezik Az ősrobbanás elmélete - avagy hogyan született a világ című program Szűcs Lászlótól. Jövő csütörtökön 17 órakor a csillagokról, csillagképekről mesél Balogh Gábor szakelőadó. Jövő pénteken 17.30-tól a nagyoknak lesz szakkör. Jövő szombaton 15 órától először Játék a fénnyel című előadást láthatják lézershow-val a kisebbek, majd a nagyok 16.30-tól a Csillagok életútjáról hallhatnak Szűcs Lászlótól.  Az előadások védettségi igazolvány nélkül is látogathatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!