Csiperó Ifjúsági Fesztivál

2021.11.27. 11:00

Közös koncertet adnak a kecskeméti közönségnek

A Jacaránda és a Zajnal zenekar közös koncertet ad november 28-án, vasárnap, 18 órakor a Csiperó Ifjúsági Fesztivál szervezésében.

Sebestyén Hajnalka

Idén nyáron a Csiperó Ifjúsági Fesztivál, a nemzetközi Tremolo projekthez kapcsolódva, három fantasztikus fiatal zenekart mutathatott be a Kecskeméti közönségnek. A zenekarokat nyár elején 3 ország 24 zenekarából választották ki, és kezdhették meg közös turnéjukat, melyről a Csiperó is folyamatosan beszámolt. A kecskeméti koncertek és kiegészítő programok júliusban két estén át tartottak, és egy nagy sikerű közös koncerttel zárultak.

November végén a Jacaránda (olasz) és a Zajnal zenekar (magyar) tagjai ismét Kecskeméten találkoznak. Az újra találkozást a Csiperó Ifjúsági Fesztivál csapata egy közös koncerttel szeretné megünnepelni, melyre szeretettel várja régi és új közönségét! A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!